Delft & Lansingerland

Via de A4 en de A13 passeert er veel woon-werkverkeer vanuit Delft en Lansingerland de Rotterdamse Ruit. Hoewel de auto misschien een voor de hand liggend vervoersmiddel is, zijn er ook reisalternatieven voor de auto zoals de tweewielers kortingsregeling van De Verkeersonderneming.

Bewoners
We stimuleren zoveel mogelijk bewoners gebruik te maken van een alternatief voor de auto in de spits. Dit doen we door diverse acties zoals Wild! van de spits en de tweewielers kortingsregeling. Vanaf eind 2016 zijn er ook voor bewoners uit Delft en Lansingerland diensten beschikbaar op de Marktplaats voor Mobiliteit. Daarnaast wordt u door onze campagne Filedier op de hoogte gehouden van leuke weetjes over vervoer en mobiliteit en kunt u meedoen aan unieke winacties.

Marktplaats voor Mobiliteit
De Verkeersonderneming is gestart met een nieuwe aanbesteding voor de Marktplaats voor Mobiliteit. Eind 2016 hebben bewoners van Delft en Lansingerland alternatieven om de auto tijdens de spits te laten staan. Bekijk het huidige aanbod op de Marktplaats voor Mobiliteit.