Marktplaats voor Logistiek

Handige infrastructuurdiensten die je helpen op een slimme/voordelige manier te reizen.

KWS

De grootste wegenbouwer van Nederland en marktleider in de productie van asfalt, KWS, heeft dagelijks te maken met het vervoeren van producten van en naar de bouwplaats, zoals asfalt, beton en grond. KWS richt zijn logistiek zo efficiënt mogelijk in om op de meest duurzame en effectieve manier te werken. Bijvoorbeeld door de spits te… Read more »

Getru

Getru is een in het geconditioneerd vervoer gespecialiseerd transportbedrijf. Met een jong en modern wagenpark rijden zij naar bestemmingen in geheel Europa. Al hun isotherm eenheden zijn voorzien van een koelmotor en laadklep. Dit moderne materieel wordt bemand met uitstekende, voor het geconditioneerde vervoer opgeleide, chauffeurs. De aan Getru toevertrouwde lading komt dan ook snel,… Read more »

K-tainer

K-tainer is de hofleverancier van containers voor vele (shortsea) rederijen, expediteuren en container traders in heel Europa. Naast de traditionele activiteiten van de handel en verhuur van gebruikte en nieuwe containers, omvat het dienstenpakket ook modificatie en het vervoer van containers naar de klanten in binnen en buitenland. Naast kraanvervoer van containers (om containers eventueel… Read more »

Count Cooper

Count & Cooper biedt slimme oplossingen voor complexe bouwprojecten door projectmanagement met digitale technieken te combineren. Wij verhogen het projectresultaat door virtueel te bouwen met 4D en de logistieke stromen efficiënt te organiseren. Meer informatie.

Van Rees

Van Rees heeft de goederenstroom voor een belangrijke klant in de U.K. verplaatst van Rotterdam naar Moerdijk. Hierdoor wordt voor het grootste gedeelte van het traject in Nederland Rotterdam ontzien in de ochtendspits. Van Rees uit Rotterdam heeft al sinds 1819 een passie voor thee. Het begon allemaal met Jan van Rees, die thee importeerde… Read more »

Breytner

Peter Schaeken van LIPS+ en Marie-Jose Baartmans van Breytner ontmoeten elkaar op een netwerkbijeenkomst van Logistiek 010 in 2015. Zero-emissie transporteur Breytner beschikt over elektrische vrachtwagens én over een Logistiek Ontkoppelpunt (LOP) in Rotterdam. LIPS+ is een landelijke textielverzorger met een grote vestiging in Tiel die diverse verzorgingshuizen in Rotterdam bedient. Hoewel de praktijk soms… Read more »

De BandenExpress

De BandenExpress is een grossier in autobanden. Vanuit de oorsprong een Rotterdams bedrijf maar inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 10 vestigingen over het land verspreid. De BandenExpress levert autobanden aan (universele) garagebedrijven. Om efficiënter te werken wordt de regio Noord-Brabant niet meer vanuit de vestiging Rotterdam bevoorraad, maar vanuit de vestiging in Oirschot bediend.… Read more »

BCTN

Dagelijks containervervoer over water. Container Transferium Alblasserdam: De Optimale Container Hub
Mijd de drukke wegen en vervoer uw containers over water tussen Alblasserdam en de zeehavens. Het Container Transferium Alblasserdam (CTA) biedt een dagelijkse dienst voor zowel verladers, expediteurs, rederijen als wegvervoerders.