Logistieke Efficiency

resultaten-beter-benutten-logistiek

De meeste bedrijven zijn continu op zoek naar verbetering van hun logistieke keten. Bijvoorbeeld door net iets anders te plannen of door met andere ogen naar het bedrijfsproces te kijken. De Verkeersonderneming zoekt de logistieke efficiency in het mijden van de drukke spitsen en het op een slimme manier transporteren. Dit draagt direct bij aan kostenbesparingen, groei en winstgevendheid.

Indirect heeft het positieve effecten op de economie, het milieu, de veiligheid en de stedelijke ontwikkeling. In Beter Benutten 1 leidde de samenwerking tot een groot aantal pilots en projecten.
In het programma logistiek werkt De Verkeersonderneming samen met de provincie Zuid-Holland, de metropoolregio Rotterdam–Den Haag (MRDH), het Havenbedrijf Rotterdam, TLN, evofenedex, Deltalinqs, de provincie Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeente Rotterdam (Green Deal en Ecostars).

Wilt u uw bedrijf ook efficiënter maken door op andere tijdstippen te rijden, door anders te plannen, andere modaliteiten in te zetten voor een deel of voor de gehele rit, dan kunnen wij u ondersteunen. Wat bieden wij u?