Marktplaats voor Logistiek & aanbod

alle_winnaars_marktplaats_voor_logistiek_2

Staat de door uw gewenste dienst nog niet op de Marktplaats voor Logistiek? Plaats uw oproep voor de door u gewenste dienst om uw transport verder te kunnen optimaliseren via info@verkeersonderneming.nl.

De Marktplaats voor Logistiek wordt het komende jaar uitgebreid, zodat vraag en aanbod elkaar nog eenvoudiger kunnen vinden. Onze logistiek makelaars spelen hierbij een verbindende rol, en nemen uw problematiek en wens mee in hun contacten met bedrijven en ketens, zo kunnen verschillende sectoren van elkaar leren.

Wilt u uw eigen dienst ook aanbieden via de Marktplaats voor logistiek? Stuur een bericht met uw contactgegevens naar info@verkeersonderneming.nl en wij informeren u spoedig over de mogelijkheden.

Eigen project?
Naast het diverse aanbod van dienstverleners biedt de Marktplaats voor Logistiek ook de mogelijkheid uw eigen project te realiseren.

  • Als uw project leidt tot spitsmijdingen voor eind 2017 kan hier cofinanciering tegen overstaan van maximaal 4000 euro per spitsmijding door het zware vrachtverkeer en 2000 euro per spitsmijding door het lichte vrachtverkeer.
  • Er geldt met een maximum voor cofinanciering van maximaal € 100.000,- per project.

Interesse? Stuur een bericht met uw contactgegevens naar info@verkeersonderneming.nl en onze logistiek makelaars nemen spoedig contact met u op.