Marktplaats voor mobiliteit

Handige mobiliteitsdiensten die je helpen op een slimme/voordelige manier te reizen.
work-away-thumb-klein_4399a820

REISBALANS

Bent u die grote werkgever met veel werknemers die een compleet dienstenpakket voor zakelijke mobiliteit wil aanbieden? Wilt uw werknemers flexibiliteit en ruimte geven om slim te werken, maar toch de regie houden? Reisbalans biedt hierbij optimale ondersteuning.

u-connect-thumb-klein_6152b6fc

U-CONNECT

U-Connect is een mobiliteitsservice waarbij elektrische deel fietsen (E-bikes), in een netwerk worden ingezet om verschillende gebieden in en rondom de stad Rotterdam duurzaam te verbinden. Een service die zowel aan werkgevers als aan werknemers veel gemak biedt. Niets is sneller en handiger in de stad dan een e-bike.

afbeelding_forensz_voor_particulieren_2190b53e

Forensz voor particulieren

Wilt u advies voor uw reis met het openbaar vervoer? Of weet u niet welk vervoerbewijs u nodig heeft? Dan heeft Forensz voor u het antwoord. Met een persoonlijk advies, eenvoudige bestelwijze en levering aan huis. Met Forensz kunt u erop vertrouwen dat u het juiste vervoerbewijs gebruikt voor uw reis.

watertaxi-schaardijk-stormpolder-thumb-klein_e511af5a

WATERTAXI SCHAARDIJK – STORMPOLDER

Een watertaxi verbinding tussen Veranda garage – Schaardijk/Rivium, en Oud-IJsselmonde – Stormpolder. De taxi vaart op werkdagen elke 3 minuten tussen 7 en 9 uur en tussen 4 en 6 uur

go-about-thumb-klein_0f124474

DE PERSOONLIJKE REISPLANNER

Zoekt u een slimme reisplanner, maar dan wel één die rekening houdt met alle alternatieven? Deze reisplanner denkt echt met u mee!

tripmanager-thumb-klein_75791022

TRIPMANAGER

De service is simpel, TripManager brengt werknemers op afroep een auto naar keuze op hun werkplek. Daar wordt de auto na afloop ook weer opgehaald. De gebruiker betaalt alleen het daadwerkelijk gebruik. Het unieke aan dit mobiliteitsproduct is dat er zowel privé aan de werknemers als zakelijk, op naam van het bedrijf en op de juiste kostenplaats, gefactureerd kan worden.

voor-deel-fiets-thumb-klein_a78df92e

Voor Deel Fiets

VDF is een nieuwe mobiliteitsdienst waarin “deelfietsen” centraal staan. Daarmee wordt maximaal ingespeeld op de trend “sharing”, maar ook in ontbreken van een eenvoudige, schone, robuuste dienst die inzetbaar is voor werkgevers voor zowel woon-werkverkeer (spitsen) als woon-werkverkeer (overdag).

zoeff-thumb-klein_0b1374e5

ZOEFF

Tijdens en na de spits wordt collectief vervoer, in de vorm van taxibusjes, ingezet tussen de bedrijventerreinen Spaanse Polder en Noord West en treinstation Schiedam Centrum. In de daluren rijden de taxibusjes op afroep en stoppen naar wens overal tussen bedrijventerrein Noord West en treinstation Schiedam Centrum (deur tot deur service).

woonwerkrotterdam_0ff08ca4

Wonen waar je werkt

WoonWerkRotterdam biedt werknemers van Rotterdamse bedrijven persoonlijk, onafhankelijk advies en hulp bij het vinden van een passende woning en buurt in Rotterdam. WoonWerkRotterdam brengt de woonvraag van de klant in beeld en begeleidt kosteloos.

afbeelding-wt-marconistr-heijpl_195c81a4

M4H-RDM SHUTTLE

Een watertaxi verbinding tussen de Marconistraat/Europoint en de RDM/Heijplaat. De taxi vaart op werkdagen elke 6 minuten tussen 7 en 9 uur en tussen 4 en 6 uur. Zowel op de Marconistraat als op de RDM zijn er gratis parkeerplaatsen. Deze watertaxi biedt de mogelijkheid om de drukte op de A15, A4 met de Beneluxtunnel en de A20 te vermijden.

timesupp-zakelijk-thumb-klein_7b1ce866

TimesUPP FOR BUSINESS

TimesUpp is een App die ervoor zorgt dat u grote vertragingen zult omzeilen. Rekening houdend met uw agenda en waar u bent berekend TimesUpp wanneer u het beste kunt gaan reizen. TimesUpp stuurt u een pushbericht wanneer het tijd is om te gaan en heeft daarbij rekening gehouden met de actuele verkeerssituatie, we gebruiken hiervoor TomTom Verkeersinfo. Op deze manier kunnen u en uw collega’s een slimme keuze maken.

times-upp-app-thumb-klein_7a6eb822

TimesUPP

Snel en betrouwbaar reizen in Rotterdam.

fietsen2_5b1e38d0

NATIONALE FIETSLEASE PLAN

Nationale Fiets Projecten (NFP) is dé specialist op het gebied van de fiets als vervoermiddel in het woon-werkverkeer. Om werknemers (werkzaam of woonachtig) in de regio Rotterdam uit de auto te krijgen tijdens de spits, biedt NFP werkgevers in deze regio de mogelijkheid om (elektrische) fietsen via het Nationale Fietsplan aan te bieden.

myjini

myJINI

myJINI maakt autorijden weer leuk, veilig en voordelig!
myJINI beloont het mijden van de spits. Meedoen is heel eenvoudig, installeer eenmalig de myJINI connector in je auto en begin met verdienen! Je kunt al meedoen vanaf één spitsmijding per week.

mobility-concept-thumb-klein_3a2696ae

MOBILITEITSBUDGET 2.0

Het nieuwe werken, duurzaamheid, een jonge generatie werknemers met andere reisbehoeften: het vraagt om een nieuwe kijk op zakelijke mobiliteit. Het innovatieve, cloud based platform van Mobility Concept realiseert voor werkgevers actuele doelstellingen op het vlak van mobiliteit.

ikbespaar-thumb-klein_3ec94c47

ikBespaar!

De dienst draait rond het bewust maken van de berijder van auto gebruik voor zakelijk- woon-werk en algemeen toepassing. ikBespaar wil graag de berijder na laten denken over de invulling hiervan met het doel het terugdringen van onnodig gebruik én omstandigheden te creëren om noodzakelijke ritten in de tijd anders te plannen of de vervoersmodaliteit te wijzigen in bijvoorbeeld openbaarvervoer, fiets of collectiefvervoer.

forenzo-thumb-klein_c4c6846a

Forenzo

Word als MKB-ondernemer lid van Forenzo en profiteer van allerlei voordelen op het gebied van mobiliteit (vooral de fiets!) voor uw werknemers. Uw werknemers worden met concrete middelen gestimuleerd om ander reisgedrag te vertonen: minder met de auto en meer met de fiets, elektrische fiets, scooter, openbaar vervoer of een combinatie daartussen.

forensz-thumb-klein_27e42d7a

Forenz voor bedrijven

Forensz is de gespecialiseerde dienst voor vervoerbewijzen in het zakelijk verkeer. Of het nu gaat om advies, procesinrichting, bestellingen of de administratie; voor al uw behoeften kunt u terecht bij Forensz. Door afspraken met vervoerbedrijven en met aanbieders van mobiliteitskaarten bieden wij een breed scala aan producten. U bepaalt zelf wat voor uw organisatie mogelijk is. Waar vandaan uw medewerkers ook reizen en welke reisbehoefte er ook is, Forensz heeft de oplossing.

afbeelding_mobilys-fietsenvjnooit-om-zev-ness_739e59ef

Fietsen verleer je nooit. Ommoord, Zevenkamp, Nesselande.

Doelgroep van de dienst zijn de bewoners van de wijken Ommoord, Zevenkamp en Nesseland en dan met name die groep van bewoners die dagelijks de auto nemen om naar het werk te gaan in de gebieden Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Kralingen en Hillegersberg/Schiebroek. Een groep van ruim 9.000 automobilisten die op een beperkte afstand (maximaal 15 kilometer) van het werk woont en dagelijks geconfronteerd worden met fileleed rond de A20 en A16. Een e-bike kan voor deze groep een zeer interessant alternatief zijn om naar en van het werk te reizen.

infostructure-weg-spits-thumb-klein_bbb52bc7

Weg van de spits

Rondom Rotterdam rijden dagelijks duizenden vrachtwagens en bestelbusjes. Deze voertuigen zijn veelal gebonden aan laad- en losschema’s en venstertijden. Om de planningen goed na te leven, is het noodzakelijk om tijdens de rit zo min mogelijk met vertragingen geconfronteerd te worden. De kans op vertragingen is het grootst in de spits!

infostructure-pas-spits-thumb-klein_d8ce6451

PAS VOOR DE SPITS

Infostructure heeft software ontwikkeld waarmee een bedrijf eenvoudig kan analyseren hoe het reisgedrag is van de medewerkers en welke alternatieve reisvormen er zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met reistijden, verwachte files, comfort, kosten en emissie. Zowel voor het woon-werkverkeer als het zakelijke verkeer is deze software uitermate geschikt. Infostructure beschikt over real time informatie over het wegverkeer en ontvangt van haar partner 9292 continu de actuele gegevens van het openbaar vervoer.

vipre-thumb-klein_f934e784

Vipre

Wilt u zonder zorgen, comfortabel, veilig en snel op uw werk- en woonadres aankomen? Wilt u besparen op uw totale kosten voor het woon-werkverkeer? Wilt u een bijdrage leveren aan een vermindering van de uitstoot van schadelijke stoffen? Wilt u echt voordeel behalen? Denk dan eens aan het gemak van collectief vervoer!

calendar42-thumb-klein_caba5647

CALENDAR42

Calendar42 integreert real-time en up-to-date reisinformatie in het dagelijkse leven van Rotterdammers. Gebaseerd op afspraken, locatie en bijvoorbeeld de situatie op de weg, krijgen gebruikers van Calendar42 nu altijd en overal automatisch de juiste reisinformatie. Met deze informatie worden zij in staat gesteld om de meest efficiënte route te kiezen, later of eerder te vertrekken of toch maar de fiets te pakken.