Marktplaats voor mobiliteit

Handige mobiliteitsdiensten die je helpen op een slimme/voordelige manier te reizen.

€300 cashback bij aanschaf van een OV-abonnement

Met de regeling van TURNN kunt u met een flinke cashback tot wel 300 euro een OV-abonnement afsluiten. Reist u regelmatig in Rotterdam en omstreken met de auto en kunt u deze ritten ook goed met het openbaar vervoer afleggen? Kijk dan snel of u in aanmerking komt. Deze actie geldt voor veel trajecten binnen… Read more »

€300 cashback bij aanschaf van een fiets

Reizen mag weer leuk worden. Door de auto te laten staan en de fiets te pakken, bent u gezond bezig. Bovendien is fietsen goedkoop en een betrouwbaar alternatief. TURNN maakt fietsen graag nog interessanter. Reist u regelmatig in de regio Rotterdam-Dordrecht-Gouda met de auto en kunt u dat prima met de (elektrische) fiets of e-scooter doen? Dan kunt u met… Read more »

Passend vervoer voor uw medewerkers met TURNN

Reizen van huis naar werk en van afspraak naar afspraak. Het klinkt zo simpel. Maar voordat uw medewerkers kunnen reizen, komt er een hoop kijken binnen organisaties. Zo is het belangrijk dat medewerkers kunnen reizen op een manier die past bij het moment. Met TURNN regelen werknemers vervoer op afroep. Dit kan een auto zijn,… Read more »

WATERTAXI SCHAARDIJK – STORMPOLDER

Een watertaxi verbinding tussen Veranda garage – Schaardijk/Rivium, en Oud-IJsselmonde – Stormpolder. De taxi vaart op werkdagen elke 3 minuten tussen 7 en 9 uur en tussen 4 en 6 uur

TimesUPP

Snel en betrouwbaar reizen in Rotterdam.

myJINI

myJINI maakt autorijden weer leuk, veilig en voordelig!
myJINI beloont het mijden van de spits. Meedoen is heel eenvoudig, installeer eenmalig de myJINI connector in je auto en begin met verdienen! Je kunt al meedoen vanaf één spitsmijding per week.

Forenz voor bedrijven

Forensz is de gespecialiseerde dienst voor vervoerbewijzen in het zakelijk verkeer. Of het nu gaat om advies, procesinrichting, bestellingen of de administratie; voor al uw behoeften kunt u terecht bij Forensz. Door afspraken met vervoerbedrijven en met aanbieders van mobiliteitskaarten bieden wij een breed scala aan producten. U bepaalt zelf wat voor uw organisatie mogelijk is. Waar vandaan uw medewerkers ook reizen en welke reisbehoefte er ook is, Forensz heeft de oplossing.

Vipre

Wilt u zonder zorgen, comfortabel, veilig en snel op uw werk- en woonadres aankomen? Wilt u besparen op uw totale kosten voor het woon-werkverkeer? Wilt u een bijdrage leveren aan een vermindering van de uitstoot van schadelijke stoffen? Wilt u echt voordeel behalen? Denk dan eens aan het gemak van collectief vervoer!