Actie Vijfsluizen Fiets naar je werk dag

Vandaag is het Fiets naar je werk dag. TURNN en Van Kortenhof Fietsen hebben deze dag benut om mensen te stimuleren met de (elektrische) fiets naar het werk te gaan. Werknemers op Vijfsluizen en reizigers op Schiedam Centrum kregen een kaartje uitgereikt. Met dit kaartje kunnen zij een gratis proefrit maken bij Van Kortenhof Fietsen. TURNN stimuleert mensen meer op de fiets te stappen met een cashbackregeling van maximaal € 300,-. Iedereen die op Hemelvaartsdag een proefrit maken én het kaartje inleveren dat aanstaande donderdag wordt uitgedeeld, maakt kans op twee unieke plaatsen in de FG Biketour met als hoogtepunt een lunch in sterrenrestaurant FG Food Lab.

TURNN
TURNN is een online platform en app waar mensen worden gestimuleerd bewuster na te denken over hun woon-werkreis. Onlangs lanceerde TURNN twee cashbackregelingen: één voor het openbaar vervoer en één voor de fiets. Wie uit de auto en op de (elektrische) fiets of in het OV stapt kan geld terug verdienen. Kijk voor meer informatie over de regelingen op: www.turnn.io.

Van Kortenhof Fietsen
Van Kortenhof Maassluis is op Hemelvaartsdag open zodat mensen een proefrit kunnen maken. Deze dag staan er meer dan 50 e-bikes testklaar voor een proefrit. Daarnaast kunnen mensen het kaartje inleveren en maken zij daarmee kans op twee FG Biketours cadeau ter waarde van € 200,-, inclusief een sterrenlunch bij FG Food Labs. De fietsroute is uitgestippeld en voert langs de bekendste hotspots van Rotterdam, waaronder de Markthal, Kubuswoningen, Erasmusbrug en Museumpark. Hoogtepunt is de lunch bij sterrenrestaurant FG-Foodlab.

Deze actie wordt ondersteund door De Verkeersonderneming die in de Rotterdamse regio werkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid.

 

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.