Lunchbijeenkomst: De regio rond Rotterdam slibt dicht

Afgelopen weken is opnieuw pijnlijk duidelijk geworden dat het aantal files stijgt, met name in de regio Rotterdam. Capelle- en Krimpen aan den IJssel en het gebied Alexander slibben dicht. De verwachting is dat de filedruk de komende vijf jaar met nog een derde toeneemt, als we allemaal blijven doen wat we doen. Hoog tijd om deze uitdaging met elkaar te bespreken.

Voor wie?
Voor ondernemers in het gebied Noordoost; regio Rotterdam, die hun mening willen delen met deskundigen van De Verkeersonderneming en met elkaar.

Wanneer: 21 november 2018

Waar: Rotterdam (exacte locatie volgt)

Tijd: van 12:00 uur tot 14:00 uur

Meld u aan

Het event wordt georganiseerd door het ENC. Het ENC is er voor actieve ondernemers die de focus hebben op kennis delen. Om dit te realiseren organiseert het bestuur bijeenkomsten die er voor zorgen dat zoveel mogelijk ondernemers elkaar kunnen ontmoeten.

De Verkeersonderneming host op 21 november 2018.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.