Met de fiets langs de file: geld verdienen en tijd besparen

Steeds meer bedrijven zien het belang van een duurzame bedrijfsvoering en steeds meer werknemers kiezen voor een gezonde en vitale levensstijl. Gezien deze ontwikkelingen en het feit dat we door de groeiende economie steeds meer te maken krijgen met files, biedt fietsen in veel gevallen uitkomst.

Voor bedrijven zijn er dus genoeg goede redenen om medewerkers te stimuleren vaker de fiets of e-bike naar het werk te pakken. Naast voordelen op het gebied van het milieu, het mijden van files en verlagen van de parkeerdruk, scheelt het bovendien in kosten, is het bevorderlijk voor de gezondheid en draagt het bij aan een betere productiviteit.

Uw werknemers op de fiets?
Maar wat zijn nu de manieren om de fiets te stimuleren bij uw werknemers? Gedurende een heerlijke lunch informeren “Samen Bereikbaar” en de BAR-gemeenten u hier graag over in een actieve en informatieve setting. Geen presentaties maar met elkaar in gesprek! U bent van harte welkom op donderdag 27 september om 12:00 uur bij Paviljoen Struis te Ridderkerk.

Tijdens de themabijeenkomst “FIETS” lichten experts toe wat het inzetten van de fiets voor uw medewerkers en uw bedrijf kan betekenen. Wij belichten zaken als: de werkkostenregeling, de fiscus, leasefiets, soorten aanbieders/diensten, fiets faciliteiten en de aanleg van snelfietsroute F15. Samen verkennen wij de mogelijkheden, geven we u de goede voorbeelden en tips om de fiets binnen uw organisatie te promoten. Zo blijven we samen bereikbaar!

Locatie en tijd
Donderdag 27 september om 12:00 uur in Paviljoen Struis (De Schans 2, Ridderkerk).

Programma
11.30 uur Inloop met drankje
12.00 uur Opening door Wethouder Peter Meij (Verkeer & Vervoer Ridderkerk)
12.05 uur Introductie Samen Bereikbaar; slim op de fiets
12.10 uur Uitleg fietsstimulering door fietspromotor Roel Lenoir (vanuit Bereikbaar Haaglanden en Rijnland)
12.25 uur Vragenvuurtje
13.05 uur Discussie: Hoe krijg je de werknemer op de fiets?
13.40 uur Netwerken met drankje en informatiemarkt
14.00 uur Einde bijeenkomst

Klik voor meer informatie. 

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.