Minder Hinder app informeert over werkzaamheden Vijfsluizen

De komende tijd worden er werkzaamheden verricht op het knooppunt Vijfsluizen. Om mensen in de omgeving op de hoogte te houden over de actuele verkeersinformatie hebben aannemingsmaatschappij Van Gelder in samenwerking met de gemeenten Schiedam en Vlaardingen de Minder Hinder app ontwikkeld.

Functies
De App biedt in één oogopslag inzicht in de actuele verkeersinformatie op het knooppunt opgesplitst in het autoverkeer, het openbaar vervoer en het fietsverkeer.

Verder zijn er twee webcams geplaatst waarmee het werk en de verkeersdrukte live te volgen zijn. De camera’s worden op waarschijnlijk vrijdag 24 februari geplaatst en in werking gezet. Wanneer u voor deze tijd de camera’s wilt bekijken is er nog een zwart scherm te zien maar dat veranderd dus al snel.

Via het dashboard heeft u voor de eerstkomende vijf dagen inzicht in de werkzaamheden die uitgevoerd worden en de invloed van die werkzaamheden op het auto- en fietsverkeer en het openbaar vervoer.

Via het uitgebreide menu vindt u detailinformatie over de fasering van het werk, nieuwsberichten, antwoorden op veel gestelde vragen, de leden van het projectteam en de mogelijkheden om met ons in contact te treden met vragen of andere meldingen.

U vindt de App via de URL  Vijfsluizen.vangelder.com.

Ondernemers
Bent u ondernemer? U kunt dan ook zelf bijdragen aan de actieve verspreiding van informatie over de uitvoering van knooppunt Vijfsluizen. Dit kan door een informatiebanner van het project of de gehele App op uw interne of externe website te plaatsen.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.