R10: SLIM EN DUURZAAM DOOR DE STAD AAN DE MAAS

Slim en duurzaam reizen in de regio Rotterdam … Wat betekent dat in deze tijd waarin bijvoorbeeld de Maastunnel voor twee jaar dicht is? Hoe geven organisaties en bedrijven invulling aan hun vervoersbeleid en uitdagingen op het gebied van onder meer parkeren of duurzame mobiliteit?

Dit en meer staat centraal tijdens de R10 bijeenkomst van 14 september, met sprekers als Petra de Jongh en Louis Kooyman van EMC, Dirk de Groot, CEO van CGI en wethouder Pex Langenberg van Rotterdam.

DATUM 14 september 2017
TIJD 16:00 – 18:00
LOCATIE Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis, Wytemaweg 80
3015 CN ROTTERDAM
PROGRAMMA Klik hier

De Rotterdamse regio kent het R10-werkgeversnetwerk: een platform van werkgevers die gezamenlijk optrekken om te werken aan slimme mobiliteit. Slim in de zin van; duurzaam vervoer, minder of buiten de spits reizen. Zij zijn ervan overtuigd dat slimme mobiliteit de toekomst heeft en goed is voor de bereikbaarheid van de bedrijfslocatie en de regio. Daarom willen zij de verschillende initiatieven en oplossingen met elkaar verbinden. Voor deelnemers van de R10 worden inspiratiesessies en verdiepingssessies rond thema’s vanuit slimme mobiliteit georganiseerd. Het netwerk strekt zich uit van Rotterdam (haven en stad) tot aan de regio Drechtsteden.

Reserveer 14 september alvast in uw agenda. De bijeenkomst wordt georganiseerd door VNO-NCW Regio Rotterdam, Erasmus MC en De Verkeersonderneming.

Wilt u meer weten over het R10-werkgeversnetwerk?
Klik dan
hier voor meer informatie.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.