R10 themabijeenkomst: verduurzaming wagenpark

Auto’s worden steeds zuiniger, schoner en efficiënter. Mooi voor onze leefomgeving, in veel gevallen ook goed voor de portemonnee en voor een aantoonbare duurzamere bedrijfsvoering. Voor bedrijven die met aanbestedingen te maken hebben, kan dit een relevante en extra motivatie zijn om op te pakken.

Maar wanneer is het interessant voor jouw bedrijf om je vervoer te verduurzamen en hoe pak je dat aan? En richt je je dan enkel op een duurzamer wagenpark of is het ook te combineren met ontwikkelingen als deelauto’s? Vragen waar menig bedrijf mee te maken krijgt, zo ook Royal HaskoningDHV. De CPO, Helms van der Vegte, vertelt tijdens de bijeenkomst over het proces, de overwegingen en de keuze om voor duurzame mobiliteit te kiezen (van fiets, trein tot auto) vanuit zijn organisatie. Tot zover het beleid, maar we hebben ook aandacht voor de praktijk. Na afloop van de bijeenkomst kunt u ervaren hoe elektrisch rijden anno 2017 in zijn werk gaat.

Bekijk hier het programmma.

De bijeenkomst op 19 januari wordt georganiseerd door VNO-NCW Regio Rotterdam, F. Breeman BMW en De Verkeersonderneming .

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.