Tot eind 2016 korting op een tweewieler

De Verkeersonderneming verlengt de Kortingsregeling Tweewielers tot en met 31 december 2016. Vanaf de start van de regeling in 2009 stapten al meer dan 4.000 automobilisten over op een tweewieler.

De e-bike is het meest populair en deelnemers fietsen gemiddeld 16 kilometer enkele reis naar het werk. Wegens succes wordt de regeling met een paar maanden verlengd.

In 2017 zijn er weer nieuwe diensten op de Marktplaats Voor Mobiliteit waar alternatieven voor de auto in de spits te vinden zijn voor de Rotterdamse regio.

Reist u nu met de auto frequent over één van de knelpunten in de regio, heeft u een woon-werkafstand van 10 km en wilt u overstappen op een tweewieler? Dan komt u wellicht in aanmerking. Kijk op: http://www.filedier.nl/fiets/regeling-e-bike-en-scooter/ om u aan te melden en voor meer informatie.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.