Congres De Verkeersonderneming: Denken, Doen en Delen

  • 04 Mar 2021
  • Webinar

De Verkeersonderneming bestaat begin 2021 12,5 jaar. Een mijlpaal waar we trots op zijn, maar waar we niet te lang bij stil staan. Het gaat tenslotte om de toekomst! Samen met partners uit de Rotterdamse en Drechtse regio en onze zusterorganisaties in Nederland organiseren we op donderdag 4 maart 2021 een digitaal congres over slimme mobiliteit, gedragsbeïnvloeding en data.

Motto van de bijeenkomst is Denken, Doen en Delen.
Samen met jullie denken we na over goede mobiliteitsstrategieën, we gaan aan de slag hoe het ook anders en beter kan en we delen inspirerende voorbeelden.

Er zijn maar liefst twee keynote speakers:

Geert Kloppenburg is ondernemer, adviseur, veelgevraagd spreker op het onderwerp mobiliteit en hij maakt podcasts. Hij maakte samen met directeur De Verkeersonderneming, Roger Demkes, een podcast over Mobiliteitsgeluk. Luister de podcast hier terug

Koos Tamis is senior adviseur bij het Behaviour Insights Team van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (BIT IenW). Dit team helpt IenW-onderdelen om gedragskennis te benutten bij de ontwikkeling van beleidsmaatregelen op het gebied van mobiliteit, circulaire economie en klimaatadaptatie. BIT adviseerde over het bestendigen van thuiswerken en video-vergaderen voor de toekomst en wat daarvoor binnen organisaties nodig is. Koos vertelt over de uitkomsten tijdens het congres.

Tevens kunt u kiezen uit 8 aansprekende deelsessies.

Bekijk de deelsessies

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor het congres. De aanmeldingen zijn gesloten in verband met de logistiek rondom de deelsessies.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.