Lunch & learn webinar: Zitten, Zoomen, Teams en Tafelen

  • 23 Apr 2021
  • Digitaal

Hoe krijgen we medewerkers fitter en vitaler?

Fulltime medewerkers zitten gemiddeld 10,4 uur per dag stil. Mensen die minimaal 8 uur per dag zitten hebben 10 – 27% meer kans op eerder overlijden dan mensen die 4 uur per dag zitten. Oeps! Een zorgelijke ontwikkeling. Hier kunt en moet u als werkgever iets mee doen. Maar wat? Bekend is dat heel veel werkgevers de fitheid en vitaliteit van hun medewerkers belangrijk vinden maar het ook lastig vinden om daar beleid op te maken. Daarom geven wij u in dit 10e lustrum webinar weer praktische handvatten hoe u aan de slag kunt gaan. En vertellen collega werkgevers waaronder Charlotte Schuurmans, HR adviseur van QUION en Attie Kingma van Servicepunt71 , hoe zij dat aanpakken. En wat dit financieel betekent.

En natuurlijk geeft Elske van de Fliert weer een aantal tips en tricks hoe u morgen van start kan gaan. Meld u nu aan. Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de fitheid van hun medewerkers.

Bewegen is een ‘must’:
Bewegen hoort bij een succesvol bedrijf.
Bewegen maakt mensen gezonder: lichamelijk maar ook geestelijk.
Bewegen draagt bij aan productievere medewerkers.
Bewegen draagt bij aan meer plezier op de werkvloer.
Bewegen zorgt voor minder ziekteverzuim.
Bewegen geeft minder stressgevoelen en meer zelfvertrouwen.

Praktische informatie
Datum: 23/04/2021
Tijd: 12.00 – 13.00 uur
Locatie: Digitaal

Meld u hier aan.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.