RESULTS 2020 van De Verkeers­onder­neming

Het einde van het jaar vraagt om een terugblik. En zoals u dat van De Verkeersonderneming gewend bent, ook dit jaar een Results! Maar dit keer in een digitaal jasje.

“2020 is een volledig ander jaar dan we dachten. Bij veel werkgevers was thuiswerken tot maart 2020 een beetje een ondergeschoven kindje. Nu is het de maatregel waar de meeste vraag naar is. Ook de fietsacties en e-bikeprobeerpools voor individuen én werkgevers lopen goed. Ondanks de coronacrisis realiseerden we een digitaal Mobility Lab, een bereikbaarheidsaanpak voor de A15, de N3, de A20 en de Grote Kruising, een aanbesteding om slim reizen-apps deze kant op te krijgen, data-analyses en afspraken met logistieke bedrijven over efficiëntere logistiek. Veel projecten dus. Maar ik ben het meest trots op alle collega’s bij De Verkeersonderneming die gezamenlijk de schouders hebben gezet onder een vernieuwde en aangepaste aanpak!”

Lees hier de Results! van 2020

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.