Aanbod – Logistiek Makelaars

De Verkeersonderneming werkt met logistiek makelaars. Hun expertise is om bedrijven door te lichten en te adviseren over hoe de logistiek binnen de organisatie efficiënter ingericht kan worden. Zij kunnen adviseren om: buiten de spitsen te rijden, over te stappen op andere modaliteiten of andere verbeteringen en mogelijkheden tot efficiency. Onze makelaars komen vrijblijvend en kosteloos bij u langs.

Het voorkomen van onnodige spitsritten is een doe-ding! Door aan de slag te gaan met verminderen, verplaatsen, verschuiven, verwisselen met effect of met verschonen wordt uw logistiek efficiënter. En efficiënter is altijd winstgevender!

Ga de uitdaging aan
De komende jaren zijn er veel ontwikkelingen die direct van invloed zijn op de logistieke processen van uw bedrijf. Wacht niet af maar ga nu actief aan de slag. Onze logistiek makelaars adviseren u (kosteloos) over de stappen die u kunt zetten om efficiënter te worden en minder last te hebben van drukke wegen en onderhoudswerkzaamheden. Neem nu contact op met een van onze makelaars.

Lees hier meer over onze logistieke programma’s

Logistieke samenwerkingen met De Verkeersonderneming

Project logistieke samenwerking