Sluit aan bij de Maastunnel Alliantie!

logo_alliantie-maastunnel

 

Vanaf 3 juli a.s. tot de zomer van 2019 wordt de Maastunnel gerenoveerd. Dit betekent dat er gedurende 2 jaar geen autoverkeer mogelijk is van noord naar zuid. Het Erasmus Medisch Centrum nam het initiatief voor de Maastunnel Alliantie. Partners spannen zich in om hun bezoekers, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te informeren over de renovatie van de Maastunnel en mogelijke alternatieven. Hiervoor stelt De Verkeersonderneming een Toolbox beschikbaar met allerlei communicatiemiddelen. Heeft u interesse om aan te sluiten bij de Maastunnel Alliantie? Stuur dan een mail naar info@verkeersonderneming.nl.

De Maastunnel Alliantie
Het Erasmus MC, Instellingen Museumpark (Boijmans van Beuningen, het Nieuwe Instituut, Arminius, Het Natuurhistorisch Museum, De Kunsthal en het Chabot museum) en Holland Casino waren de eerste partijen die de intentieverklaring ondertekenden en daarmee het officiële startsein gaven voor de Alliantie.

De Alliantiepartners doen wat binnen hun bereik ligt om bezoekers, medewerkers en leveranciers te informeren over de werkzaamheden van de Maastunnel. Denk hierbij aan:

  • De leden van de Alliantie wijzen bezoekers en medewerkers op hun website op de renovatie van de Maastunnel en communiceren over alternatieve vervoersmogelijkheden.
  • De leden van de Alliantie maken een melding van de renovatie en alternatieve vervoersmogelijkheden op afspraakbevestigingen, entreebewijzen online tickets enzovoort.

abt

De Toolbox
Binnenkort treft u op de website van de Maastunnel de Maastunnel Alliantie Toolbox aan.

Onze algemene Toolbox bestaat uit:
– een digitale overzichtskaart van wegwerkzaamheden en afsluitingen;
– een presentatie;
– het logo van de Maastunnel Alliantie;
– informatie die u op een afspraakbevestiging kunt zetten.

 Heeft u als organisatie interesse om zich aan te sluiten bij de Maastunnel Alliantie? Stuur in dat geval een e-mail met uw gegevens naar info@verkeersonderneming.nl.