Forenz voor bedrijven

Forensz is de gespecialiseerde dienst voor vervoerbewijzen in het zakelijk verkeer. Of het nu gaat om advies, procesinrichting, bestellingen of de administratie; voor al uw behoeften kunt u terecht bij Forensz. Door afspraken met vervoerbedrijven en met aanbieders van mobiliteitskaarten bieden wij een breed scala aan producten. U bepaalt zelf wat voor uw organisatie mogelijk is. Waar vandaan uw medewerkers ook reizen en welke reisbehoefte er ook is, Forensz heeft de oplossing.

Service en gemak
Een online klantenportal, een helpdesk en indien gewenst periodiek een rapportage; dat biedt Forensz. Maatwerk en flexibel, omdat ieder klant en klantvraag uniek is. Eenvoudig en efficiƫnt, omdat er al voldoende gecompliceerd is. Van de werkgever neemt Forensz de zorg over voor persoonlijk advies, het bestellen, de administratie en de service. Overzicht behoudt u in het klantenportal. Voor de medewerker is Forensz een persoonlijke reisassistent die helpt bij de keuze en de aanvraag van een vervoerbewijs.

Onze diensten
Forensz biedt u en uw medewerkers onder andere de volgende diensten:

  • advies aan de medewerker voor de optimale OV reis, het juiste vervoerbewijs en de reiskosten
  • het leveren van verschillende OV vervoerbewijzen voor trein en stad/streek vervoer
  • beantwoorden van vragen over het reizen met het OV(-abonnement), helpdesk online en telefonisch
  • toepassen van de vervoerregeling van de werkgever (bijvoorbeeld integratie cafetariaregeling)
  • begeleiden van mutaties zoals uit dienst, verhuizing, verloren vervoerbewijs
  • administratie en facturatie afgestemd op wensen salarisadministratie

Aanvragen

De inzet van Forensz is op basis van variabele kosten. Meldt u aan voor een vrijblijvende bereikbaarheidsscan. Aan de hand van de bereikbaarheidsscan en uw wensen kijken we vrijblijvend waar de mogelijkheden liggen voor uw organisatie.

Het resultaat staat voorop

  • Met inzet van onze expertise krijgt iedere reiziger het juiste vervoerbewijs. Geen ondoelmatig vervoerbewijs, maar de juiste keuze.
  • Forensz de administratie, u de regie. Het uitbesteden van vervoerbewijzen voorkomt declaraties en geeft u gelegenheid om meer tijd vrij te maken voor strategische activiteiten.
  • Een helder advies draagt bij aan bewuste keuzes. Een keuze met oog voor de bereikbaarheid en duurzaamheid.

Onze inzet
Met trots zetten wij ons in voor:

f

Meer informatie
Neem contact op met Niels.Verduijn@vccr.nl of kijk op: www.forensz.nl