TimesUPP

Snel en betrouwbaar reizen in Rotterdam.

U heeft een afspraak buiten de deur. Ondanks dat u ruim van tevoren weggaat, bent u toch te laat want u belandt onverwachts in de file. Met de gratis app

TimesUpp is dat verleden tijd. Want deze app vertelt u wanneer u moet vertrekken om op tijd op uw afspraak te zijn en rekent daarbij de real-time vertraging mee. Geen verrassingen meer, maar wel een betrouwbare reistijd. Of u nu eerder of later vertrekt, met uw eigen reisassistent heeft u de slimste route op zak.

De TimesUpp app is nu gratis te downloaden voor iOS (iOS 7 of iphone 5). TimesUpp voor Android is binnenkort beschikbaar in de Google Play store.

Jouw persoonlijke reisassistent
Een slimme smartphone App, powered by TomTom Traffic, zorgt ervoor dat je op tijd vertrekt. Je wordt niet verrast door ernstige vertragingen in het verkeer. TimesUpp waarschuwt als het tijd is zodat je dan een slimme keuze kunt maken. Vertrek je nu of vertrek je wat later. Is er een alternatieve route? Kies ik vandaag voor het OV of de fiets. Jouw persoonlijke reisassistent helpt je hierbij.

Samen minder files
Als gebruiker van TimesUpp help je samen met alle andere gebruikers om de files in jou regio te verminderen. Een slimmere route, op een ander tijdstip reizen of probeer toch eens de bus of metro. Elke bijdrage helpt en gezamenlijk verminderen we de files aanzienlijk.

Meer informatie?
TimesUpp® is een product van Innovactory International B.V. en wordt in samenwerking met TomTom ontwikkeld. Voor meer aanvullende informatie: e-mail: info@innovactory.com of kijk op: www.innovactory.nl.