Bent u al lid van ons panel?

In het panel van De Verkeersonderneming denken meer dan 5.500 mensen mee over mobiliteit in de regio. Sommigen gaan met de auto, anderen met de fiets of het openbaar vervoer en weer anderen hebben geen of weinig beschikking over vervoer. Zij denken mee over mobiliteit in specifiek de wijk of plaats waar ze wonen of over de route die zij vaak gebruiken. De Verkeersonderneming streeft naar een zo divers mogelijk publiek in haar panel, ook u hoort erbij!

Denkt u al mee?

Dit panel is een initiatief van De Verkeeronderneming. Door lid te worden wordt u regelmatig gevraagd om deel te nemen aan onderzoeken en wordt u als een van de eerste op de hoogte gesteld van acties en mogelijkheden voor een betere bereikbaarheid en mobiliteit. Daarnaast ontvangt u achteraf een terugkoppeling van de onderzoeken waaraan u deel heeft genomen.

Klik hier om lid te worden.

Het waarborgen van de privacy

Het waarborgen van de privacy van onze panelleden staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij voldoen aan de AVG-wetgeving en een aantal beveiligingen hebben ingebouwd om de privacy van de mensen in het panel te garanderen.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.