Bezig met of geïnteresseerd in Beïnvloeden Rijgedrag? Laat het ons weten!

16 februari 2021


Uitwisseling van best practises en aan de slag met eigen knelpunten.

Ben jij bezig met het rijgedrag van automobilisten en wil je meer weten? Of misschien ben je wel geïnteresseerd in rijgedrag bij knelpunten in jouw regio, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Meld je dan aan voor de workshop ‘Beinvloeden Rijgedrag’ tijdens het digitale congres op 4 maart! Deelname aan het congres is gratis.

Tijdens de workshop ‘Beïnvloeden Rijgedrag’ neemt Danielle Petit je mee in de ervaringen die vanuit De Verkeersonderneming zijn opgedaan. We willen ook graag cases uit andere regio’s laten zien. Dus ben je zelf al bezig of heb je een case? Neem dan contact op met Danielle via info@verkeersonderneming.nl.

De Verkeersonderneming doet al enkele jaren projecten op het gebied van rijgedrag. Zo is onderzocht welk effect het beïnvloeden van rijgedrag heeft op de doorstroming van het verkeer. Ook zijn met onder andere Flitsmeister projecten gestart om automobilisten rond weefvakken te voorzien van rij-adviezen zodat het verkeer zich gelijkmatig over de weefvakken verdeelt en niet allemaal op de eerste 50 meter probeert in- of uit te voegen.

Op 4 maart vindt het digitale congres: Denken, Doen en Delen plaats. Aanmelden kan hier. Centraal tijdens het congres staat kennisdeling rond het onderwerp mobiliteit.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.