E-bike acties rond A15 Ridderkerk – Gorinchem

Bij zestien fietswinkels rond de A15 kunnen mensen gratis een week een e-bike proberen. Bevalt het? Dan kunnen ze vervolgens een (elektrische) fiets met korting aanschaffen, mits ze deze gemiddeld twee dagen per week gebruiken om naar het werk te komen. Deze acties maken onderdeel uit van de Korte Termijn Maatregelen A15 en zijn een initiatief van het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, Provincie Zuid – Holland en Drechtsteden.

Voor werkgevers
Bent u werkgever en zit uw bedrijf rond de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem? Kijk dan eens op het bedrijvenplatform Samen Bereikbaar. Al meer dan zestig ondernemers en bedrijven uit de regio sloten zich aan bij het platform en committeerden zich aan minder auto’s in de spits. Meer informatie vindt u op www.samenbereikbaar.nl

Voor werknemers en bewoners
Werkt u bij een bedrijf rond dit deel van de A15 en/of woont u in een gemeente tussen Ridderkerk en Gorinchem? Dan is een van deze acties misschien iets voor u.

 

 

 

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.