Fietsmarkt Krimpen aan den IJssel

1 september 2021


De gemeente Krimpen aan den IJssel en Ways2go laten bewoners (opnieuw) kennis maken met fietsen met de Fietsmarkt. De markt is op zaterdag 4 september vanaf 10.00 uur bij Winkelcentrum Crimpenhof aan de zijde Nachtegaalstraat/Intertoys. Weten, proberen en doen, daar draait het om tijdens de Fietsmarkt. De markt is ruim opgezet en er wordt gelet op een maximaal aantal bezoekers. We vragen u om te denken aan de 1,5 meter afstand als je de markt bezoekt.

Op de markt zijn verschillende leuke activiteiten voor kinderen, zoals een schilderij ‘fietsen’ en een arena om de gekste tweewielers uit te proberen. Daarnaast kunnen er ook nieuwe (elektrische) fietsen en elektrische scooters worden uitgeprobeerd.

De volgende ondernemers zullen op de markt staan om hun fietsen en/of scooters te demonstreren:

  • Probeer de nieuwste modellen e-bikes uit bij  Van der Velden Tweewielersof Bike Totaal Krimpen.
  • Kom alles te weten over de elektrische deelscooters van felyxen GO Sharing en hoe de deelscooters bijdragen aan de bereikbaarheid van Krimpen aan den IJssel
  • Windmill Bikezal hun lichtblauwe deelfietsen demonstreren die sinds dit voorjaar op drie locaties in Krimpen te vinden zijn.
  • Riders Visionis een importeur van innovatieve elektrische scooters en motoren uit Krimpen aan den IJssel en demonstreert diverse modellen.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.