Filedier’s bankgeheimen

Geniet u ook zo graag van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft? Zit u ook graag op een bankje naar de Maas te turen? Misschien heeft u uw partner leren kennen door even uit te rusten tijdens het lopen?

Dan is het Filedier op zoek naar u en uw bankgeheimen. Rotterdam is dit jaar namelijk de trotse gaststad van het internationale wandelcongres Walk21. Tijdens dit congres, dat wordt gehouden van 7 tot 10 oktober 2019, staat wandelen centraal. Rotterdam laat daarbij zien hoe belangrijk wandelen is. Een van de zaken die de gemeente de laatste jaren heeft gedaan is het plaatsen van allerlei mooie en leuke banken in de stad. Welke is voor u bijzonder en waarom? Doe mee met onze actie en win een mooie prijs.

Hoe doet u mee?
Deel uw bankgeheim op http://www.filedier.nl/bankgeheimen. Maak een foto van uw mooiste of fijnste bankje in de stad en vertel waarom dit voor u zo’n goed plekje is.

Ik wil meedoen!

  •  Zorg dat u de foto in hoge resolutie aanlevert. Dus bijvoorbeeld een jpg-bestand van 4 MB of meer.
  • De foto mag ook van eerder zijn.
  • Het bankje moet in Rotterdam staan.
  • Foto’s van bijzondere bankgeheimen kunnen ook gedeeld worden op Facebook, Instagram en Twitter met de hashtag #bankgeheimen.
  • De foto’s worden op deze actiepagina geplaatst. Waarna er gestemd kan worden op de foto. Het loont dus ook om deze actie met je vrienden, familie en/of collega’s te delen.
  • Voor de winnaar is een mooie prijs weggelegd. Vermeld uw naam en uw e-mailadres, zodat we contact met u op kunnen nemen als u heeft gewonnen.
  • Meedoen kan tot en met 30 september 2019.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.