Handelspromotie Duurzame Mobiliteit in België

“België heeft de ambitie om het vervoer emissievrij en mobieler te maken: Er is steeds meer behoefte aan slimme en schone mobiliteitsoplossingen voor personen, goederen en diensten. Innovatieve MKB-er of startup dat actief is met technieken of initiatieven die bijdragen aan slimme  en schone mobiliteit van personen en goederen kunnen hier kansen vinden, “zegt Bert van der Lingen, Consul-Generaal, op het Consulaat-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in België op de R10 bijeenkomst.

Seminar Kansenrapport Slimme en Duurzame Mobiliteit in België

In opdracht van RVO en het Nederlandse postennet in België heeft Transport & Mobility Leuven (TML) daarom een rapport opgesteld waarin kansen en uitdagingen worden aangegeven op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit. Het resultaat wordt gepresenteerd op 29 november tijdens een seminar bij de RVO in Utrecht.

Uitnodiging handelsmissie

Tevens nodigt hij iedereen in de mobiliteitssector uit om deel te nemen aan de MKB-handelsmissie duurzame mobiliteit en digitalisering België met minister Sigrid Kaag en voorzitter MKB-Nederland Jacco Vonhof. Deze handelsmissie is van 13 t/m 15 januari 2020.

Interesse? Neem contact op met Cees Vingerling.

 

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.