Hoe houdt u uw stad, regio of bedrijf op een innovatieve manier bereikbaar en schoon?

Mobility Lab maakt innovatie op het gebied van mobiliteit mogelijk. Momenteel werken 14 startups in Mobility Lab aan een pilot, dit in samenwerking met een launching customer. Wilt u weten wat deze pilots hebben opgeleverd én of ze iets kunnen betekenen voor uw stad, regio of bedrijf? Noteer dan alvast 14 november 2019 in uw agenda.

Let’s Go Event Mobility Lab 2019
Op deze dag presenteren de startups en launching customers hun resultaten en inzichten. U hebt de mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn.
Datum: 14 november 2019
Welkom: 14.30 uur
Start programma: 15.00 uur
Einde borrel: 18.30 uur
Locatie: Blue City, Maasboulevard 100 te Rotterdam
Aanmelden: via deze link

Over Mobility Lab
De Verkeersonderneming, SmartwayZ.NL, ZO Slim Bereikbaar en gemeente Den Haag bundelen hun krachten en verbinden overheden en bedrijven met een mobiliteitschallenge in de regio Rotterdam, Den Haag en Zuid-Nederland met startups die een passende oplossing aanbieden. Dankzij het programma van Mobility Lab krijgen bedrijven en overheden nieuwe inzichten en oplossingen voor hun probleem, terwijl startups hun innovatie kunnen testen in de praktijk. Lees meer op: www.mobilitylab.nl.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.