Moves zoekt bedrijven voor reisuitdaging

22 september 2021


Je ziet ze overal op straat…Check e-scooters, Donkey bikes, Greenwheels auto’s en steeds meer vormen van deelvervoer. Dat is niet voor niets, want ze zijn verrekte handig en voordelig, ook voor de zakelijke kilometers! Moves maakt nu een flexibelere vorm van reizen, inclusief alle vormen van vervoer super simpel voor bedrijven en werknemers. Al het OV en deelvervoer – van treinreis tot taxi en van parkeren tot e-scooters – plan, boek en betaal je in één app.

Dit betekent: 

Dure abonnementen de deur uit
Niet meer dagelijks naar kantoor of op klantbezoek? Dan heb je geen duur (OV) abonnement meer nodig. Ook een mobiliteitsbudget, manage je makkelijk in de Moves-app.

Bye bye kilometeradministratie
Binnenkort verandert de vaste reiskostenvergoeding, ook voor thuiswerkers. Met Moves is dat direct geregeld. Alle zakelijke reiskosten worden eenvoudig gelogd en gaan op één factuur. Dat scheelt een hoop papierwerk.

Keuzevrijheid en gemak
Plan, boek en betaal je zakelijke en privé ritten via één app met je smartphone. Van OV-tickets (trein, taxi, metro) tot deelauto’s van Greenwheels, e-scooters van Check en e-bikes of gewone fietsen van Donkey Republic tot de taxi…opties genoeg!

Meten is weten!
Met Moves heb je inzicht in je reis zoals real time traffic info en drukte in het OV, CO2-uitstoot, Kcal etc. Meer Kcal verbruiken? Fiets nu die corona kilo’s eraf. Is het te druk in het OV? Kies makkelijk een alternatief in de app.

Lees meer over het gebruikersgemak en de voordelen van Moves op De Ondernemer

Doe mee met de try-out!
Meedoen aan Moves betekent dat je meegaat met de tijd en de weg inslaat naar de toekomst van zakelijke mobiliteit. Speciaal voor bedrijven bieden we een try-out periode met (een gedeelte van) jouw werknemers. Is jouw organisatie klaar voor een nieuwe en flexibele manier van reizen? Op 5 en 7 oktober laten we in een online demo van 30 minuten zien wat Moves kan betekenen voor je bedrijf. Mis het niet!

Stuur een mail naar info@moves.nl met jouw voorkeursdatum.

Meer weten?
Kan je niet op de bovenstaande data? Mail ons gerust voor een ander moment, vragen of meer informatie via info@moves.nl

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.