Slim reizen over de A20? Zet je kilometers om in prijzen!

13 oktober 2021


Mensen die regelmatig tussen Rotterdam en Gouda reizen, kunnen zich aanmelden voor de slim reizen app van Fynch. Zij kunnen coins (punten) sparen door te fietsen, een wandeling te maken of thuis te werken. Deze coins zijn vervolgens in te wisselen voor verschillende soorten prijzen.

Hoe werkt het?

De app ‘trackt’ automatisch de reizen van de deelnemer en kan daarbij onderscheid maken in wandelen, fiets, scooter, auto en openbaar vervoer. De deelnemer verdient coins voor iedere manier van reizen anders dan de auto. Ook met thuiswerken zijn coins te sparen. Zo worden milieuvriendelijke en gezonde manieren van reizen gestimuleerd. Het aantal verdiende coins is in te wisselen voor kortingen op duurzame producten zoals een fietsabonnement. Wanneer mensen duurzaam reizen en in de top 100 belanden, maken zij bovendien kans op beloningen die op kunnen lopen tot €100,-.

Op de website van Ways2go staat alle informatie over de slim reizen app inclusief, spelregels en deelnamevoorwaarden en hoe mensen zich kunnen aanmelden. De privacy van deelnemers wordt gewaarborgd volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Je kunt meedoen als:

  • je regelmatig tussen Rotterdam en Gouda reist;
  • je beschikt over een mobiele telefoon;
  • je het goed vindt dat de app je ritten trackt (minimaal 6 weken achter elkaar);
  • je gemotiveerd bent om duurzamer te reizen, door bijvoorbeeld thuis te werken of de spits te mijden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op Ways2go.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.