Uitnodiging: Congres duurzame mobiliteit

Graag nodigen wij u op 9 mei uit voor het R10 Congres Duurzame Mobiliteit. Tijdens deze bijeenkomst gaan we dieper in op dit thema met tips, tricks en inspiratie.

Wat kunt u op hoofdlijnen verwachten?

Ruud Vat deelt zijn ervaringen en visie. Hij heeft ruim 40 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer in de logistiek. Zijn succesvolle bedrijf (dat onlangs is overgegaan op zijn oudste zoon) telt circa 500 medewerkers en heeft een omzet van 200 miljoen. Vat is niet alleen een succesvol ondernemer, maar tevens een zeer ervaren bestuurder en hij maakt deel uit van het bestuur van VNO NCW Rotterdam.

CEO van de RET, Maurice Unck, is een ervaren en toegankelijk bestuurder en is in staat een topteam te formeren en te motiveren waarmee hij resultaten boekt. Unck vertelt u graag over de vele ontwikkelingen binnen de RET.

De derde topspreker, wethouder Arno Bonte, wil vaart maken met het klimaatakkoord Rotterdam. Onderdeel daarvan is het verduurzamen van het wagenpark. Als geen ander weet hij dat visievorming één ding is, maar dat een uitvoeringsprogramma alleen succesvol wordt samen met het bedrijfsleven. Hij gaat graag met u hierover het gesprek aan. Dit en meer behandelen we tijdens het Congres Duurzame Mobiliteit.

Programma

VAN Netwerk R10
DATUM 9 mei 2019
TIJD 16:00 – 18:00 uur
LOCATIE Pompgebouw De Esch,
Rijnwaterstraat 11, 3063 HC  Rotterdam
PROGRAMMA Klik hier

Aan het panelgesprek zullen deelnemen:

Roger Demkes, directeur De Verkeersonderneming

Désirée Breedveld, commercieel directeur Rotterdam The Haque Airport

Ron Kooren, bestuursvoorzitter Albeda College

Bastiaan Verhoef, directeur sector banken bij ING, Transport en Logistiek Zuidwest Nederland.

Uw dagvoorzitter is Cees Vingerling.

Wat is het R10-werkgeversnetwerk?

De Rotterdamse regio kent het R10-werkgeversnetwerk: een platform van werkgevers die gezamenlijk optrekken om te werken aan slimme mobiliteit. Slim in de zin van: duurzaam vervoer, minder of buiten de spits reizen. Vanuit het R10 netwerk worden inspiratie- en verdiepingssessies rond thema’s vanuit slimme mobiliteit georganiseerd. Het netwerk strekt zich uit van Rotterdam (haven en stad), de Zuid-Hollandse Eilanden tot aan de regio Drechtsteden.

Meld u aan via info@verkeersonderneming.nl. U bent méér dan welkom!

De bijeenkomst op 9 mei wordt georganiseerd door VNO-NCW regio Rotterdam, De Verkeersonderneming en Port of Business.

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.