Vaar op 26 september naar je werk!

7 september 2017


Werkgevers opgelet! Op 26 september organiseert De Verkeersonderneming met diverse werkgevers de Vaar naar je werk Dag. Het doel van deze dag is om medewerkers van bedrijven op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deze wijze van vervoer.

De Rotterdamse regio leeft, bloeit en groeit door het water van de Maas. Steeds vaker wordt de goederen fileloos vervoerd over het water. Ook personenvervoer komt steeds meer in trek. De waterbus heeft er een halte bij op de Maasboulevard in Schiedam en de watertaxi  heeft nu ook een volledig elektrisch aangedreven watertaxi in de vaart.

Om het vervoer over water te stimuleren, organiseert De Verkeersonderneming op 26 september met verschillende werkgevers de ‘Vaar naar je Werk dag’. Op deze dag laten we medewerkers van bedrijven die gunstig gelegen zijn aan het water kennis maken met deze manier van reizen.

Toolbox
De Verkeersonderneming biedt deelnemende bedrijven een toolbox aan met informatie voor werknemers.

De toolbox bestaat uit:

  • Een intranettekst met uitleg over de Vaar naar je Werk dag met links naar dienstregeling en haltes.
  • Poster ter promotie van de Vaar naar je werk Dag .
  • Het inrichten van een centrale plek waar medewerkers zich digitaal kunnen aanmelden, zodat bekend is hoeveel medewerkers willen participeren.
  • Na afloop zetten we een enquête uit onder deelnemers om zo de ervaringen op te halen.

Deelnemen
Vervoer over water is duurzaam, zorgt voor minder files en minder parkeerdrukte. Daarnaast komen medewerkers zonder filestress aan op het werk.

Bent u als werkgever gunstig gelegen aan het water en wilt u uw werknemers kennis laten maken met een andere manier van reizen? Neem contact op via info@verkeersonderneming.nl. Wij plannen snel een afspraak met u in.

 

 

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.