Verslag lunch & learn webinar Zitten, Zoomen, Teams en Tafelen

28 april 2021


23 april 2021

Door het thuiswerken is de kans dat we nog meer zitten en minder bewegen aanwezig. Dat gaat ten koste van onze vitaliteit. Daarom in dit webinar aandacht voor bedrijven die aan de slag zijn gegaan met de fitheid en vitaliteit van hun medewerkers en alles uit de kast halen: fitnessregeling, mindfulness, yoga, digitale sporturen en een fitbus zijn daar voorbeelden van. Weet u hoeveel u als werkgever terugverdient aan reductie ziekteverzuim en hogere productiviteit als u 0,19 per kilometer vergoed? En welke 7 vragen u aan uw medewerkers kunt stellen om er echt achter te komen hoe het met ze gaat? Een inspirerend webinar met concrete tips!

Bert van Rijssen, mobiliteitsmakelaar, heet alle deelnemers van harte welkom bij dit 10e werkgeverswebinar dat gezamenlijk wordt georganiseerd door Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming. “Een bijzonder welkom aan al onze sprekers van vandaag: Charlotte Schuurmans, HR-adviseur bij QUION, Femke Hulshof, projectleider bij Werken in Beweging en Attie Kingma, HR Adviseur Ontwikkeling en Mobiliteit bij Servicepunt71.

Lees hier het volledige verslag van het webinar Zitten, Zoom, Teams en Tafelen

Bekijk hier het webinar terug

Over ons

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Rotterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Havenbedrijf Rotterdam, met als doel het bereikbaar houden van (haven, stad & regio) Rotterdam.