Over ons

Maak kennis met Verkeersonderneming.nl en onze passie voor duurzame mobiliteit. Ontdek ons team en onze expertise in verkeer, mobiliteit en duurzaamheid.

Waarom voor ons kiezen?

  • Betrouwbare vergelijkingen: Verkeersonderneming.nl biedt betrouwbare vergelijkingen van verschillende mobiliteitsoplossingen, zodat je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw situatie.

  • Duurzame mobiliteit: Verkeersonderneming.nl zet zich in voor duurzame mobiliteit en biedt oplossingen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

  • Expertise en ervaring: Verkeersonderneming.nl heeft een team van experts met jarenlange ervaring in de mobiliteitssector, zodat je altijd kunt rekenen op deskundig advies.

Ons team

dennis

Dennis, Eigenaar

Dennis, de eigenaar van Verkeersonderneming.nl, heeft een passie voor mobiliteit en duurzaamheid en zet zijn uitgebreide kennis en ervaring in om betrouwbare en onafhankelijke vergelijkingen van mobiliteitsoplossingen te bieden.

Jos, Redactie

Jos is als webredacteur bij Verkeersonderneming.nl verantwoordelijk voor het schrijven van hoogwaardige en toegankelijke content over mobiliteit. Met zijn passie voor taal en zijn uitgebreide kennis van het vakgebied, zorgt Jos ervoor dat de informatie op de website van Verkeersonderneming.nl altijd up-to-date en relevant is voor de bezoekers.

Maaike, Administratie

Maaike is als administratief medewerker bij Verkeersonderneming.nl verantwoordelijk voor de financiële administratie en ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken.