Onze ervaring in het kort

De Van de Bron laadpas is een uitstekende keuze voor elektrisch rijders die waarde hechten aan duurzaamheid en transparantie.

De pas biedt toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpalen in Nederland en Europa, en de kosten zijn duidelijk en concurrerend. De Vandebron EV app is een handige tool voor het vinden van beschikbare laadpalen, maar er zijn enkele verbeterpunten in de klantenservice.

🏅 Vandebron laadpas behoort tot de top laadpassen van 2023 volgens ons jaarlijkse onderzoek.

vandebron laadpas

Voordelen

  • Toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpalen in Nederland en Europa.
  • 100% groene stroom bij elke laadsessie.
  • Transparante kosten zonder verborgen of éxtra kosten per laadsessie.
  • Handige Vandebron EV app voor het vinden van beschikbare laadpalen.

Nadelen

  • Klantenservice kan snellere reacties en betere ondersteuning bieden.

  • Sommige laadpunten kunnen tijdens piekuren bezet zijn.

Vergelijking met alternatieven

E-flux laadpas

eflux
4.5/5

Score: 7,8

v.a. €3,23 p/m

Specificaties

Vandebron laadpas

vandebron laadpas
4.5/5

Score: 8,3

v.a. €3,50 p/m

Specificaties

MKB brandstof

mkb brandstof laadpas
4.5/5

Score: 7,5

v.a. €6,90 p/m

Specificaties

Mening van een expert

“De Vandebron laadpas onderscheidt zich door zijn nadruk op duurzaamheid en transparantie. De 100% groene stroom bij elke laadsessie is een belangrijk verkooppunt, en de kosten zijn duidelijk en concurrerend. De Vandebron EV app is een waardevolle tool, hoewel er ruimte is voor verbetering in de klantenservice. In vergelijking met andere aanbieders zoals E-flux en MKB Brandstof biedt Vandebron een uitstekende balans tussen prijs, kwaliteit en duurzaamheid.”

dennis
Dennis Schouten

Vandebron laadpas ervaring

Duiken we dieper in de Vandebron laadpas, dan komen diverse facetten naar voren die essentieel zijn voor de eindgebruiker. Hieronder analyseren we de kosten, gebruiksgemak, dekking en klantenservice om een compleet beeld te schetsen.

Kosten score: 8/10

De laadpas van vandebron maakt het op verschillende plaatsen laden mogelijk in Nederland en Europa. De kosten zijn transparant en worden duidelijk weergegeven in de online portal van Vandebron. Er zijn maandelijkse kosten verbonden aan de laadpas, en de exacte kosten voor het laden zijn afhankelijk van het specifieke laadstation en het starttarief.

Hoewel er geen verborgen of éxtra kosten per laadsessie zijn, is het belangrijk om te weten dat er servicekosten kunnen zijn, afhankelijk van het gebruik. De factuur die gebruikers ontvangen is duidelijk en overzichtelijk, wat het gemakkelijk maakt om de kosten bij te houden.

De kosten voor het laden bij openbare laadpalen variëren afhankelijk van de locatie en de aanbieder van de laadpaal. Met de laadpas van Vandebron krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpalen en transparante tarieven.

Klantenservice score: 7/10

Hoewel de Vandebron laadpas over het algemeen goed wordt ontvangen, zijn er enkele meldingen van klanten die snellere reacties en betere ondersteuning verwachtten.

Het online portal van Vandebron biedt echter een handig overzicht van alle laadsessies, en de Vandebron EV app maakt het gemakkelijk om beschikbare laadpalen te vinden en te navigeren naar de dichtstbijzijnde openbare laadpaal.

Als je problemen ondervindt met de Vandebron EV app, kun je contact opnemen met de klantenservice van Vandebron. Ze staan klaar om je te helpen en zorgen ervoor dat je weer onbezorgd kunt laden.

Beschikbaarheid score: 9/10

Vandebron biedt toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten in Nederland en zelfs in heel Europa, inclusief landen als Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Dit betekent dat gebruikers op verschillende plaatsen kunnen laden, zowel lokaal als internationaal.

Er zijn echter meldingen van stations die soms bezet zijn, wat kan leiden tot enige vertraging, maar over het algemeen is de dekking uitstekend.

Met de Vandebron EV app kun je eenvoudig en snel de dichtstbijzijnde publieke laadpalen vinden. De app toont een handige kaart met de beschikbare laadpaal in jouw omgeving.

Ja, met de laadpas van Vandebron heb je toegang tot een uitgebreid netwerk van openbare laadpalen in heel Nederland, waardoor je onbezorgd kunt laden waar je ook bent.

Duurzaamheid score: 9/10

Een van de grootste pluspunten van Vandebron is hun nadruk op groene energie. Elke laadsessie met de Vandebron laadpas maakt gebruik van 100% groene stroom.

Dit betekent dat elke keer dat een gebruiker zijn voertuig oplaadt, hij niet alleen bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot door elektrisch te rijden, maar ook dat de energie die hij afneemt volledig duurzaam is. Dit is een belangrijk verkooppunt in een tijd waarin duurzaamheid en milieu steeds belangrijker worden.

Veelgestelde vragen

Ja, elke laadsessie met de Vandebron laadpas maakt gebruik van 100% groene stroom.

Nee, de kosten zijn transparant en er zijn geen verborgen of extra kosten per laadsessie.

De pas biedt toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpalen in Nederland en heel Europa.

Ja, de Vandebron laadpas heeft een maandelijks tarief. Het exacte bedrag is afhankelijk van het gekozen abonnement en eventuele extra diensten die zijn toegevoegd.